Diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht


Elk bedrijf heeft zijn eigen focuspunten. Omdat wij met verschillende start-ups werken bieden we de klant een waaier van mogelijkheden. Zie hier welke competenties de playground beheerst.

Testlab

Playground trekt er graag op uit om nieuwe technologische ontwikkelingen in het veld uit te testen. Door onze frisse kijk en aanvullende competenties willen we nieuwe toepassingen voor deze technologieën vinden om zo de grenzen van het mogelijke stapje voor stapje te verleggen.

Conceptualisatie

Alles begint natuurlijk bij een goed idee. De uitdaging zit hem echter in het concretiseren van al die wilde plannen. Gewapend met de nieuwste brainstormtechnieken, een jonge visie en kennis van het productieproces durven we zo goed als elke uitdaging aan te gaan. Zo weet ons team de meest abstracte hersenspinsels uit te werken tot heuse mediaproducten

Formatting

Het is van groot belang dat een goed uitgedacht concept ook visueel tot zijn recht komt. Elke case vereist een specifieke aanpak, een andere focus en iemand die uw visie begrijpt. Playground zorgt ervoor dat de juiste kanalen worden ingezet en de nodige development tools efficiënt gebruikt worden. Zo zorgen we ervoor dat de uitwerking van een project klopt tot in de details.

Innovation ideas

Vernieuwen is onze drijfveer. Playground is altijd op zoek naar nieuwe pistes en unieke twists op bestaande ideeën.Op deze manier tillen we de beleving voor de klant naar een hoger niveau.

Voor wie


Content creation

Ons team beschikt over een waaier aan competenties. Hierdoor zijn we in staat om verschillende soorten content te creëren. Van marketing, video tot journalistiek, bij Playground vind je het allemaal.

Playground is een toegankelijk bedrijf waar je terecht kan met al je media gerelateerde uitdagingen.

 

Externen kunnen hier samen met de practice enterprises concepten ontwikkelen of nieuwe producten testen voor de nodige feedback.

 

Ook willen we studenten de nodige ondersteuning geven doorheen hun studietraject. Ze kunnen bij ons terecht voor hulp bij de uitwerking van een grote schoolopdracht in verband met onze pijlers: content, format, concept, innovatie en technologie.

 

Onderzoekers kunnen op ons rekenen als ze nood hebben aan een frisse, objectieve kijk. Bovendien kunnen we onderzoek ondersteunen met verschillende innovatieve media technieken.

 

En tenslotte zijn we er ook voor onze docenten. We staan altijd klaar om samen persoonlijke of school gerelateerde projecten uit te werken.

 

copyright @ all rights reserved