Wie

Wie zijn we


Bij Afterfive focussen de tweedejaarsstudenten Communicatiemanagement zich op het uitwerken van interessante marketingprojecten. Met hun frisse kijk en jonge geest zorgen ze voor een energetische aanpak die al vele opdrachtgevers wist te bekoren. Ook zijn ze grootmeesters op vlak van social media, je weet dus waar je moet zijn voor die extra likes.

21Bis is een crossmediaal platform binnen de richting journalistiek dat voornamelijk content maakt voor studenten. De laatstejaarsstudenten doen dit heel erg uitgebreid. Van geschreven artikels en webradio tot web-tv. Inhoudelijk focussen ze vooral op thema’s die andere media over het hoofd ziet. Dit zorgt voor een nieuwe kijk op ongewone en boeiende onderwerpen.

Bear on the beach wordt gerund door de studenten BATAC. Zij focussen zich op professionele videoproductie en opvolging hiervan. Ze omarmen nieuwe opname apparatuur om zo de grenzen van het mogelijke te verleggen. Door de combinatie van jong talent en cutting edge technologie zijn al externe opdrachtgevers met een mooi en innovatief product naar huis gegaan.

Media Brewery. Hier brouwt een team van derdejaarsstudenten Media en Entertainment Business een hoop smakelijke mediaconcepten en producten. Gewapend met nieuwe technologieën en de nodige kennis van het medialandschap werken ze projecten uit voor zowel interne als externe opdrachtgevers, dus aarzel niet om je idee voor te stellen aan dit team van jonge creatievelingen.

Bij Designosource verzorgen afstuderende studenten IMD voor de hoogtechnische uitwerking van websites tot apps. Ook user interfaces, virtual reality en branding zijn slechts enkele van hun vele competenties. Ze werken in kleine zelfsturende teams om zo de sterktes van elk lid optimaal te benutten.

 Curieus was de pop-up practise enterprice van 2018 georganiseerd door BAS. Zij focuste zich op doelgroepen die zich niet aangesproken voelde door het huidige reclamelandschap. Door middel van dialoog begrepen ze wat bepaalde groepen in onze samenleving miste.

copyright @ all rights reserved